Koncept

Grundidén och konceptet för webbutiken är att man väljer ett mönster man tycker om för att i nästa steg välja vilken produkt man vill ha mönstret tryckt på.

Till en början kan man välja fotoförstoring, kuddfodral, tryck på canvas eller plankor (som en tavla) och fler alternativ kommer att komma upp om vi märker intresse för detta. Har man en förfrågan om annan produkt eller storlek än de som finns att välja kan man maila oss om en förfrågan.

Klinker och  kakelplattor kan beställas på dom flesta av mina bilder och mönster. De vanligaste formaten är 30×60 cm, 35×40 cm och format i närliggande storlekar. Kaklet kan tillverkas både i matt och blank yta i högsta kvalitét. Man kan även beställa kakel i format på hela 100 x 59,6 cm stora. Om andra format önskas kan man titta på standardformat hos till exempel Svenska kakel eller Konradssons kakel.
Tillverkning sker hos
Everstyle AB och Evermarks Original designbyrå.

Alla mönster och bilder som läggs upp är rektangulära eller kvadratiska. Därför finns de som två kategorier om man behöver söka på just ett rektangulärt eller kvadratiskt mönster för exempelvis kunna beställa ett kvadratiskt kuddfodral.

Man kan även få mönster på löpmeter i olika tygkvalitéer eller till exempel en uppsydd klänning efter mått. Till metervara och gardiner är det lämpligt med mönster som ej är runda.

Så småningom kommer det även finnas fler vanliga inredningsprodukter i webbutiken att kombinera ihop med sin egenkomponerade produkt.